Alla inlägg den 14 maj 2009

Av Kicki - 14 maj 2009 10:04

Long time, no see...

Well, här är allt bra, för det mesta iaf!

Hemma med feber idag, lite tråkigt, men sånt som händer... Kanske lugnar sig framåt dan, så jag kan jobba och träna imorrn =)

Har börjat träna på friskis & svettis =) Tränar yoga på måndagar - heelt underbart skönt & roligt =) Sen försöker jag få tiden att räcka till, till core, basjympa och så ska jag boka in gym-instruktion så kan jag börja gymma oxå, det är ju inte tidsbestämt som det är med grupperna, vilket gör att det blir lite lättare att få tiden att räcka till... =)

Vad händer annars då??

Vi har börjat kika runt på lite hus... finns några intressanta, men vi får väl se vad det blir. Inte i nån "sardinburk" iaf är vi helt överrens om, ska inte vara så att man kan kika in i grannens fönster genom vårat... Sen är väl tanken att skaffa ett pat fyrhjulingar oxå som ungarna ska kunna få köra runt lite med... och då går det inte att bo "mitt i smeten".

Nu är det inte så långt kvar innan jag har semester... Börjar min semester med AC/DC konsert, ska bli så SJUUUKT KUL!!! Sen 3 veckor semester på det =) 1 vecka utan och 2 veckor med barnen, det enda som jag praktiskt taget bestämt att vi ska göra än, är High Chaparal, varken jag eller barnen har vart där förut så det ska bli kul =)

Nä, nu får jag ta och ägna mig lite åt systersonen som jag passar en liten stund medan syster har lite ärenden hon behövde uträtta utan barn.


Ha det gott, alla!!

KRAM

Ovido - Quiz & Flashcards